Dressurrytter Sandra Kærgård

Sandra Kærgård er en ung og aktiv rytter indenfor dressursporten.  

”Jeg er blevet simpelthen så glad for jeres foder der gør det nemt for mig at holde mine heste fit for fight, sunde og raske, veloplagte - men ikke for varme. Samtidigt kan jeg nemt tilpasse det den unge hest under opbygning og i vækst, og den ældre hest på vej imod grandprix men med udfordringer i form af en sart mave.

Jeg har hoppen Drisdals Co-Co Chanel fra 2009, jeg har haft siden hun var 3. Sammen har vi haft adskillelige triumfer på dressurbanerne. Bl.a. Kan nævnes finaledeltagelse ved JBK stævnet i Odense som 5-års, Falsterbo som 5 års, 1. Reserve til UVM som 6-års, finaledeltagelse ved JBK stævnet med en 2. Og 3. Plads som 6-års, sjællandsmester og adskillige placeringer og sejre på landsplan. Er på nuværende tidspunkt på Intemediare I til stævner men leger hjemme med alle øvelserne til Grand Prix og forventer International debut i løbet af 2019 i Lilletur.

Der ud over har jeg en 4-års Vallak, Baunehøjens Chopin fra 2014.

Chopin vandt den indledende DSA for 4-års i Frederiksværk i august, deltog ved finalestævnet på Blue Hors og gik med helt i toppen ved DV’s egnethedstest på Team Cabe i november.

Chopin og jeg er udtaget til at ride championatet ved Hingstekåringen i Herning i 2019.

Planerne for Chopin i 2019, ud over Herning, er følgende: DSA 5-års, evt. Falsterbo, iagttagelserne til UVM 5-års.

Ud over mine heste har jeg ugentligt op imod 25 elever på alle niveauer, fordelt på det meste af Sjælland, som jeg underviser.

Begge mine heste fodres med HorsePro Elite og Fiber. Jeg køber mit foder hos den lokale forhandler Dyrenes Eldorado i Slagelse, der har hjulpet mig med at finde dette fantastiske foder, som jeg bestemt kan anbefale til andre!”

 

OK