Ambassadører

Her kan du læse mere om dem vi arbejder sammen med.

Militaryrytter Line Bergmann

Line Bergmann er en aktiv militaryrytter på op til 1* niveau, både nationalt og internationalt..

Springrytter Annika Knudsen Lorentsen

Annika Knudsen Lorentsen er aktiv springrytter både ved nationale og internationale stævner, pt. i klasser op til 140 cm. Annika har for tiden 3 heste, hvor hun primært rider springstævner på de to heste Daylight K og Fuerty Carismo.

Dressurrytter Trine Kristjansdottir

Trine Kristjandottir er en ambitiøs dressurrytter der har opnået flotte placeringer med sin tidligere hest; blandt andet til Blue Hors- og Broholms dressurfestivaller. Hendes nuværende hest Solo Lightfoot er hun ved at ride op til deres mål U25 Grand Prix. Trine sværger til HorsePro Unik som hun har brugt i flere år nu.

Islænderrytter Anne Sofie Nielsen

Anne Sofie Nielsen er professionel indenfor Islandsk ridesport. Hun har konkurreret på internationalt niveau siden 1991 og har været danmarksmester I forskellige discipliner et utal af gange. Derudover har hun flere top10 placeringer fra NM og VM.

Dressurrytter Sandra Kærgård

Sandra Kærgård har adskillige triumfer på dressurbanerne med sine to dressurheste Drisdals Co-Co Chanel og Baunehøjens Chopin. Sandra konkurrerer pt i Intermediare I, men leger hjemme med øvelser til Grand Prix og forventer international debut i 2019.

Ponyrytter Anna Holmgaard Christensen

Anna er en dygtig og vellidt ponyrytter og starter masser af stævner på sine to DSP-ponyer Campino og Bacardi. Annas ponyer fodres med HorsePro Elite og Fiber Plus.

Paradressurrytter Didder Drøscher

Didder Drøscher er paradressurrytter. Sammen med din hest Agazzi Firfod blev hun udtaget til B-Landsholdet i 2018 og red med til DM og Brogaardens Paracup Finale samme år. Agazzi fodres med HorsePro Elite og Fiber Plus.

The Flying Horses

The Flying Horses består af Freja Skallerup, Marie Kjærgaard samt diverse hjælpere og deres dejlige miniature ponyer, der bruges til shows, plejehjemsbesøg, kørsel til konfirmationer, bryllupper mm. Hjemme på gården i Sandby nær Holbæk, får hestene ugentligt besøg af børn med både fysisk og psykisk handicap. Her får børnene fornyet energi ved at tilbringe tid sammen med miniature hestene, som fungerer som terapiheste.

Springrytter og avler Charlotte Kondrup

Ambassadør Charlotte Kondrup har en spændende historie, både som rytter, avler og blogger. Charlotte har fodret med produkter fra NAG i flere år og har altid været utroligt rigtig glad for det.

TREC Rytter Lisa Kjer Andersen

TREC rytter Lisa Kjer Andersen har i flere år fodret sin hest Macimo med HorsePro Elite og HorsePro Fiber og den 16 årige DV vallak fungerer super godt på kombinationen af disse to blandinger. Lisa og Macimo har på ufattelig kort tid kvalificeret sig til store mesterskaber og deltaget både ved VM og EM med flotte resultater. Nysgerrig på TREC? -så læs mere om Lisa.