Dressurrytter Trine Kristjansdottir

Trine Kristjansdottir er en ung ambitiøs konkurrencerytter, der bl.a. har deltaget ved både Blue Hors og Broholms dressurfestivaller samt Ecco Cups på sin tidligere hest Spanggaards Nephew. Trine red ham selv op til Intermediare I og var 4 år i træk med til DM -med placeringer de sidste 2 år.

Trine fortæller: ”Min nuværende dressurhest hedder Solo Lightfoot og er 8 år gammel. Jeg købte ham som 5 års; totalt rå og meget nervøs. Vi rider pt MB, men han har evner for Grand Prix, så vores mål og drøm er at starte u25 GP.
Jeg har valgt at bruge HorsePro Unik, fordi begge heste havde udfordringer med ikke at skulle have for meget havre, da de blev varme i hovedet. Men trods dette skulle de have power at arbejde ud fra. HorsePro Unik er det eneste produkt som i små mængder kan holde huld på mine heste - jeg har prøvet mange gennem årene. Jeg har nu holdt fast i HorsePro Unik gennem de sidste 3 år. Den er god fordi den er lav på både sukker og stivelse, som absolut er et ”no go” for heste der er varme i forvejen.
Desuden kan jeg godt lide at den indeholder alt og jeg derfor ikke behøver at give dem alle mulige produkter ved siden af.
HorsePro Urte Mash efter hård træning og forkælelse på en kold dag, kan bestemt også anbefales."

Følg Trine på hendes Facebookside TKDressage:

https://www.facebook.com/Trinekristjansottir/

 

OK