Ponyrytter Anna Holmgaard Christensen

Anna er ponyrytter, 15 år gammel og har redet siden hun var 6 år. Hun har 2 DSP ponyer som hun starter en masse stævner på.


Røgilds Campino som er en 2’er pony på 12 år, der går LA1 og LA2 -men som kan alle ponyøvelserne. Anna har redet ham op fra kun at kunne trave en 20 m volte, til nu at være en rigtig dejlig dressurpony.

Den anden, Bacardi, er en 14 årig 1’er pony - en erfaren herre, der har gået alle ponyklasser, også på landsplan. Anna og Bacardi har dannet par siden april 2018, og hun har store ambitioner med ham. De starter LA4 for nuværende, men håber at nå landsstævner inden ponytiden er forbi. Anna har flere gange deltaget i ’Det store hesteshow’ på Roskilde dyrskue i DSP showet.

Anna er en rigtig kammerat på stævnepladsen, og sørger altid for at være opmærksom på, at hjælpe andre, og er dermed et godt forbillede for andre ryttere.

Annas ponyer fodres med HorsePro Elite og Fiber Plus, da de har brug for et absolut kvalitetsprodukt for at præstere bedst muligt. Samtidigt kan familien godt lide tanken om at HorsePro er danskproduceret.

Følg Anna og hverdagen med hendes ponyer på hendes Instagram:

https://www.instagram.com/ridingbya/

OK